Jonas & Sven

Wij, Jonas en Sven van J & S Schrijnwerk, vormen een Vennootschap Onder Firma (VOF) die is opgericht door twee broers, een tweeling met een gedeelde passie voor houtbewerking. Onze reis begon tijdens de eerste twee jaar van het middelbaar onderwijs aan het VTI in Deinze, waar we in het eerste jaar een breed scala aan vakgebieden verkenden, waaronder elektriciteit, metaalbewerking, houtbewerking en bouw.

In het tweede jaar maakten we de weloverwogen keuze om ons te specialiseren in houtbewerking binnen het TSO houtbouwprogramma. Het werd al snel duidelijk dat werken met hout onze ware passie was. Gedurende ons derde, vierde, vijfde en zesde jaar op de middelbare school zetten we onze reis voort door houttechnieken te bestuderen aan het VTI in Brugge. Hier dompelden we onszelf onder in de theoretische aspecten van het vak voordat we deze kennis in de praktijk brachten. We hebben talloze projecten gerealiseerd, waaronder houten ramen, keukens, trappen en meer.

Na het opdoen van ongeveer twee jaar ervaring in verschillende facetten van onze ambacht, hebben we besloten om onze expertise en vaardigheden te bundelen en zo J & S Schrijnwerk VOF op te richten.

Wat ons onderscheidt

Vakmanschap: We zijn gedreven door het streven naar perfectie om buitengewone resultaten te bereiken.

Maatwerk: Wij geloven dat elk project uniek is. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun specifieke behoeften voldoen.

Traditie en Innovatie: We koesteren de traditionele technieken, maar omarmen ook moderne technologie├źn om de hoogste kwaliteit en effici├źntie te garanderen.

Passie: Onze liefde voor houtbewerking is wat ons elke dag drijft. We zijn trots op ons werk en streven ernaar om altijd boven de verwachtingen uit te stijgen.

houtnerven

Inspiratie

Op zoek naar een partner voor uw timmerwerk?

Contacteer ons.